yazarcizemez
Yeni Üye
Şuan listede olanların hepsi alacak merak etmeyindiğer kişilerde alıcak ama kaç kişi belli değil
hadi çabuk biraz sonra önce ben beğendim sonra sen beğendin olmasın
Gönül ister ki online olan herkes alsın çoğumuz zaten ilk maçtan yatıp gece gece güzel olan moralimizi bozcaz![]()
Yemmyeeeeşilll inciiileeeerrYaw sıktır erdin parayı pulu vu kadar azcik muhabbet edin parayı bulursunuz elbet de sohbeti bulamazmsn
En güzeli twitteraŞimdi de @Ghostun yazdığını beğenme tartışması çıkar 1 saat daha uzar muhabbet![]()
..Yemmyeeeeşilll inciiileeeerr![]()
Suan hangi site veriyor 20 ye 20 dostumvalla 20 ye 20 bonus şart hocam
Evet zaten tanıdığım için söylüyorum ve şaşiriyorum, ben hiç tutmuş kupona gitmedim, twitter'da paylaşım ne zaman oluyorsa o zaman gidiyorum. Tanıyor olmam ve belki sizin etkinliğinizde sizden kazanmış olmam tutan kupona ortak olmanızı sağlıyorsa e buyrun.Sen diğer forumlardan turgancayi ve beji tanımıyor musun .Kaç kişiler ekmek yedi bizden .Sen hiç geç kalmadın mı. Tabi önce emek veren adamlara atsınlar. Beğenip giden de çok o listede
AdamEn güzeli twittera
..
.....
............
Laaaaaylaaaaylaaaay B U R S A S P O R
Entebet var ares var benim bildiğim bunlar entede alt üst yok amaSuan hangi site veriyor 20 ye 20 dostum
Bexbet AresbetSuan hangi site veriyor 20 ye 20 dostum
Ben tam bakacaktım ekran görüntüsünde benim adım çıkmış neyse dedim beğenmişim ?Beğendiğim halde tekrar baktım beğendim mi diye çoğunuz öyle yaptı dimi?![]()