sidiqlibet0
Yeni Üye
merhabalar arkadaşlar. beni bilen bilir 8 aydır sionbetin devamlı müşterisiydim her zaman sevip savunduğum bir siteydi taa ki 2 gün önceye kadar. her defasında problemleri çözülen çekimde hiçbir sıkıntı yaşamayan yeri gelince twitter bonus sayfamda ortak etkinlik düzenleyip ref linkimle üye davet eden devamlı müşterisiydim. 8 aydır her hafta bir kaç kez yatırım yapardım düzenli olarak ama bugün yaşadığım bu sorun beni son derece üzdü. 2 gün önce 500tl yatırıp oynadım kaybettim kazandım 2 saat oynadıktan sonra en son 700tl bakiyeyi çekmeye karar verdim. çekim talebi oluşturduğumda 1 gün boyunca işleme alınmadı bekledi. canlı desteğe merhaba çekim hakkında bilgi alayım der demez beni banladı, çekim işlemim yasaklandı ve canlı desteğe artık giremiyorum. farklı ip ile tekrar canlı desteğe bağlanıp yeni müşteriymiş gibi konuştum sitede problemler varmış falan dedim yok efendim dedi herkes çekimini alıyor çekimini alamayan kimse yok dedi ben de orada anladım iş çoktan bitmiş ödemem yapılmayacak yalan konuşuyorlar diye. 8 aylık sionbet maceramın sonuna gelmiş bulunmaktayım ben ve benim gibi 100 civarında müşteri içeride bıraktığı 500-2000 lirayı alamıyor. hepimize geçmiş olsun arkadaşlar. güvendiğimiz dağlara kar yağdı 
belki zengin bi adamın biri çıkar da içeride parası kalanlara tek tek kendi cebinden verir olur mu dersiniz
geçmiş olsun tekrar, günler dostlar.
belki zengin bi adamın biri çıkar da içeride parası kalanlara tek tek kendi cebinden verir olur mu dersiniz
geçmiş olsun tekrar, günler dostlar.