Nomorebets
Yeni Üye
Tebrikler tekrar
TebriklerEmeği geçen herkese çok ama çok teşekkür ediyorum elimden geldiğince hergun yardımcı olmaya çalışmaya devam edicem . Multi üyelik konusuna gelecek olursak bunu sizin söylemenize gerek dahi yok biz hepsini görüyoruz o yüzde. Rahat olabilirsiniz .
Liste belirlendi ghost kontrol edip çekilişi yapıp 11 12 gibi bu konuda paylaşım yapar ödemeleri gondeririz çekim talebi vericem biraz sonra ???
Yine bugun forumu yaktık ????
O kişi benim çekim yapıp anında gondericem başkanAynen bnimde özel ni durum var şimdi açıklamak istemitom saatlerdir BurdayiZ bende 50 sini birine aticm çıkarsa
Özele bı bak heleO kişi benim çekim yapıp anında gondericem başkan
OlmamiBursalı varmi
Nilüfer Çamlıca dayım sen neresindesin toprağımBana gelirse 4 kişiye 20 vercem 20 sine yemek yiycem bursum yarın gece yatıyor zaten herkesin işi görülsün
11 12 gibiymisçekiliş bu günmü yarınmı?
AyipsinBursalı varmi
Görükle çok kalaba daha dur aga 2 ligte şampiyon olalım Avrupa'ya daha varGörükle deyim öğrenciyim 2 senedir burdayım ama 15 20 maça gittim Bursalı oldum arttik evliyalar şehri osmanli başkenti bekle bizi avrupa bursa geliyor
Haklılık payı var ama çekiliş sahibi belirler saygı duycaz ne yapalımBen açık aozluyim abile 50 vericem birine dedim ama 4 saattir burdayım 1 paket sgara içtim stresten ama olurda sonradan gelen birine çıkarsa kimse kusura bakmasın gönül koyarım. Kimse boşuna eğlence v.s yazmasin4 saattir elimde telefon sigra stresteyim adam başkentin son 5 ekşi gelip para alırsa gönül koyarım banada hak verirsiniz umarım
Doğru söze ne denirBen açık aozluyim abile 50 vericem birine dedim ama 4 saattir burdayım 1 paket sgara içtim stresten ama olurda sonradan gelen birine çıkarsa kimse kusura bakmasın gönül koyarım. Kimse boşuna eğlence v.s yazmasin4 saattir elimde telefon sigra stresteyim adam başkentin son 5 ekşi gelip para alırsa gönül koyarım banada hak verirsiniz umarım