Legendteks
Yeni Üye
Tuvalete gitmek için son 5 dakka son dakikalar tuvalette olursak gelir
Çoğu zaman yanılmam ama maçlardan gol çıkmıcak yeni istatistiklere gole futbol maçları tamam basket maçı kaldıKardeş ben saatlerdir brwzilyadayom sıkıntı yapma analiz çoktan yapıldı deplasmanin hatta sütü yok gol nasıl oldu onu bul sen ?
beğenmemişim vallaha hahaha sağolBeyler herkes ilk mesajı beğensin dakika 90 a kadar son ...unutanlara hatirlatma olsun
Kardeısm bende etıket yapmadım ugrastırma bızı totem yapıyoz yetmezmıAbi valla sadece beğeni olmasın twitrda rt yaptık etiket yaptık orda yazyoe kurallar RT etiket dyor 16 kişi yapmış burda 30 beğeni var
Aynen @Reflex kardeşim şartları yerine getirmeyenler var adam beğenip geçmiş totem bile yapmadan alırsa eğer bizlere haksızlık olurAbi valla sadece beğeni olmasın twitrda rt yaptık etiket yaptık orda yazyoe kurallar RT etiket dyor 16 kişi yapmış burda 30 beğeni var
Valla kural öyle dediler bilemem ben roll yapan ne der twterda goedum RT etiket var diye yaptım bekliyorumKardeısm bende etıket yapmadım ugrastırma bızı totem yapıyoz yetmezmı![]()