Bursa'dan gol haberi mi varrrr![]()
Benim zoruma giden, samimiyetle fikrimizi söyledik diyip henüz kuponun gelip gelmeyeceği belli olmadan ödülü paylaşmaya çalışan insanlar olabilir mesela... Kupon gelsin gerisi önemli değil denilip, ödülü elinizden geldiğince parçalara ayırmaya çalışmak bence çokda samimice sayılmaz... Maçlar ne oldu bakan gören yok...Biz sadece samimiyetle fikrinizi paylaştik kardeş senin zoruna giden ne
Ortamı geldin niye geriyoesun? Diğer forumlarda ekmek cikmadimi? Adam fikrini sotlwdi roll sahibine fikrimizi söyledik arkadaşlarla sana ne oldu burda onu anlamadım?Benim zoruma giden, samimiyetle fikrimizi söyledik diyip henüz kuponun gelip gelmeyeceği belli olmadan ödülü paylaşmaya çalışan insanlar olabilir mesela... Kupon gelsin gerisi önemli değil denilip, ödülü elinizden geldiğince parçalara ayırmaya çalışmak bence çokda samimice sayılmaz... Maçlar ne oldu bakan gören yok...
ya görmedim ki kuponu çok küçük anlaşılmıyor ne bileyim2.5 alt oynadık :/
Maçlari takip editoruz işaretledik takipteyiz merk etme burda dostane bir şekilde fikrinizi söyledik daha fazla kişi sevinsin diye karar tabiki adminin kupon gelsin gelmesin umrumuzda olmaz biz burda arkadaşlik ortamı yakalanaya çalışıyoruz burdn art niyet çıkarmaya hiç gerek yok bence iyi geceler usta...Benim zoruma giden, samimiyetle fikrimizi söyledik diyip henüz kuponun gelip gelmeyeceği belli olmadan ödülü paylaşmaya çalışan insanlar olabilir mesela... Kupon gelsin gerisi önemli değil denilip, ödülü elinizden geldiğince parçalara ayırmaya çalışmak bence çokda samimice sayılmaz... Maçlar ne oldu bakan gören yok...
sinerjide hafif bi zayıflama oldu gol geldi artık maça tam odaklanmalı bencedeKimse demiyor maça odaklanalim herkes ödüle odaklandi ?
BasarilarSevgilim dostlarım
Bugün yine güzel bir etkinlik yapalım , kazanırsak 3 arkadaşımıza yardımcı olalım.
Yakalım buraları ???
bol sinerjiler bol sanslar hepimize ...
Ekli dosyayı görüntüle 739
millet tartışma peşinde yaa böyle gol olur tabi maça bakmıyolarki etkinliğe katılıyolar ohh rahatlığa baksinerjide hafif bi zayıflama oldu gol geldi artık maça tam odaklanmalı bencede
Bir kere sen bi doğru konuş, ben senin arkadaşın değilim... Belki siz yokken ilk etkinlik anında buradaydım ve hala sizi izliyorum... Sen bulamadın demek ki aradığını ki burada bu kadar laf yapıyorsun... Sadece kendini biraz daha ön plana atmaya çalışıyorsun, tabi kendince... Hayırlı işler sana...Ortamı geldin niye geriyoesun? Diğer forumlarda ekmek cikmadimi? Adam fikrini sotlwdi roll sahibine fikrimizi söyledik arkadaşlarla sana ne oldu burda onu anlamadım?
Bolsans sa nabersınız