SakarŞakir
Yeni Üye
beni aldığınız an gol gelir 90 a kadar süreniz var haberiniz olsunBu saatte takılıyor san alınırsın zaten
beni aldığınız an gol gelir 90 a kadar süreniz var haberiniz olsunBu saatte takılıyor san alınırsın zaten
ya bir kes kardeşim adam kuralını koymuş iştebeni aldığınız an gol gelir 90 a kadar süreniz var haberiniz olsun
etkinlikler devam ediyor her zaman yarin aksama katilirsinbeni aldığınız an gol gelir 90 a kadar süreniz var haberiniz olsun
Böyle konuştukça almayın bu arkadaşı kupon yatsada ?beni aldığınız an gol gelir 90 a kadar süreniz var haberiniz olsun
beni alırsanız yaparım yoksa yapmam daha çok gol beklersiniz alın beni etkiniğe golü getireyimOrtam gergin @SakarŞakir sen totem yap
Alın arkadaşı da mesele gündü vakti ödüller dağıtılırken başkalarının alınmasıOrtam gergin @SakarŞakir sen totem yap
Yeter ki atmak istesinler kaleci bile atar goluGremio'da stoper kırmızı yemiş forveti oyundan alıp yerine stoper girmiş işimiz zor valla umarım atar armut gremio
Almayın bunu ?beni alırsanız yaparım yoksa yapmam daha çok gol beklersiniz alın beni etkiniğe golü getireyim
sen maca odaklan yarin bakariz duruma gorebeni alırsanız yaparım yoksa yapmam daha çok gol beklersiniz alın beni etkiniğe golü getireyim
Umarim ?Yeter ki atmak istesinler kaleci bile atar golu
al beni canım kardeşim gol gelicek almazsan gelmiyecek alıyormusun ?sen maca odaklan yarin bakariz duruma gore
GREMİO BİZİ GERME AT ARTİK
Uzatmalar sayılıyor mu modumsen maca odaklan yarin bakariz duruma gore
banlayın şunu yoksa söverim şimdi bunaal beni canım kardeşim gol gelicek almazsan gelmiyecek alıyormusun ?