Son 5 dakika linkten giriş yapana 10 TL freebet hediye
girdim linkten gelmedi bana bonus maç seçincemi görünüyor
twitterda gördüm paylaşmış bets10 yorumlarında, burada paylaştıklarını@Glasgowlu ilglen arkadaşla
Kardeş ben de başka forumda gördüm girdim aldım 10 TL sizi de düşündüm niye yalan söyleyek?Yok oyle birşey twitter etkinliği için freebet almak için forumu kullanıyor sa de ce..
senin burada paylaştıklarını bets10 twitinin altına yorum olarak görmesem tamam diyicem de yapma yani..insanları kandirmanin anlamı yokKardeş ben de başka forumda gördüm girdim aldım 10 TL sizi de düşündüm niye yalan söyleyek?
İyi bakarsan görürsün twitterda paylaştığımın gündüz burda paylaştığımın olduğunu. Alamadıysan alamadın işte hadi ekmeğine.senin burada paylaştıklarını bets10 twitinin altına yorum olarak görmesem tamam diyicem de yapma yani..insanları kandirmanin anlamı yok
benim bonusla monusla işim yokta, sen konuşmana dikkat et,insanları kandırma 3 5 lira bonus alicaksin diye yavşak..adam ol adamın canını sıkmaİyi bakarsan görürsün twitterda paylaştığımın gündüz burda paylaştığımın olduğunu. Alamadıysan alamadın işte hadi ekmeğine.
Biliyorum verdiğini ama şartı forumlarda,twitterda ve instagramda reklam yapmaktı.Arkadaş doru söylüyor bets10 bonus verdi 8.30- 9 Arasi
Hayır dostum o senin dediğin özel bonus almak için onu herkese vermiolar 10 yirmi kişiye anca veriolar benim dediğim link atmış arkadaş son dakikalar die işte o giriş yapan herkese siz birbirinizi yanlış anlamışsınız ☺️Biliyorum verdiğini ama şartı forumlarda,twitterda ve instagramda reklam yapmaktı.